Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csábításból jeles

 csabitasbol-jeles.jpg

Csábításból jeles

(spoiler veszély!!!!)

A lányok körében egyre elterjedtebb ez a játék. Eddig a magyar nyelvű az 5. epizódnál tart, és amiket a magyarok is szoktak használni: a francia a 19., az angol a 7., az amerikai a 17., a német szintén a 17. epizódot adta ki legutóbb.


A játékban átélhetjük egy középiskolás lány életét, aki új iskolába kerülve, új barátokat szerezve próbál beilleszkedni. És persze a történetből nem hiányozhat a "gonosz"! Amber és barátnői mindig kiszúrnak karakterünkkel és régi barátjábal, Kennel, aki emiatt fog elmenni a 3. epizód elején.

sweet-amoris-amber.png
ő tehát Amber


Amber bátyja Nathaniel. Ő a DÖK elnök és az egyik úgymond "elcsábítható" személy. Legtöbbször a DÖK-ös teremben lehet megtalálni. Teljesen különbözik Amber-től. Nathaniel kedves, megértő és segítőkész, míg a húga undok pénzhajcsár. Nathaniel sokszor veszekszik Castiellel. Olyanok, mint tűz és víz. De alapból ő a legsegítőkészebb fiú a suliban.

sweet-amoris-nataniel5.png
íme Nathaniel


Az udvaron sűrűn találkozhatunk Castiel-el, aki szintén része a "csábítsunk el egy pasit mert az jó" haditervnek. Ő inkább rosszfiúsabb típus. Szereti a rock zenét és az iskolakerülést. Megfontoltan kell válaszolni, ha őt szemeltük ki. Ennek ellenére könnyen meg lehet találni vele a közös hangot és ha mi sem bunkózunk, akkor ő is kifejezetten kedves. Van némi nézeteltérése Nathaniellel, de ettől eltekintve érdemes belevágni.

sweet-amoris-castiel10.png
és akkor Castiel


Valamint egy tapadós kölyök, Kentin(röviden Ken), aki alapból belénk van zúgva. Érdemes összehaverkodni vele, mert hihetetlen jó pasi lesz. A 3. epizód elején elbúcsúzik a karakterünktől, mert a katona apukája beíratja egy katonasuliba. Későbbiekben visszatér és egy teljesen más külsővel és személyiséggel rendelkező fiú lesz belőle.

ken_to_kentin.png
mekkora különbség...


Idő közben szert teszünk egy barátnőre, Isir-re. Iris besegít néha a kertész klubbnak és közben énekkarra jár. Először ő segít megviccelni Ambert(bár ez nem igazán válik be).

sweet-amoris-iris.jpg
nagy tapsot Irisnek

 

...És belefutunk egy lányba az udvaron. Ő Rosalya, akihez a továbbiakban elég sok közünk lesz.

sweet-amoris-rosalya.png
a suli "szelleme"


A 2. epizódban klubbot kell választanod. A kosár vagy a kertész klubb vonz jobban? Segítségnek annyit, hogy a kosár klubban benne van Castiel, a kertész klub viszont inkább Kenhez és egy egész kicsit Nathanielhez is fűződik. Viszont mindegyik klubbhoz tartozik egy új fiú. Kezdjük a kosárcsapattal.

A kosárcsapatban van egy fiú, Dajan, aki csak ideiglenesen tartózkodik ott. Kiváló kosaras és egész kedves is. Két feladat kapcsolódik hozzá: Venni kell neki egy palack vizet (amit ő később kifizet) és meg kell keresni a nyakláncát.

sweet-amoris-dajan.png
nem is olyan rossz, ugye?


A kertész klubba jár egy szakközepes srác, akinek Jade a neve. Kicsit furcsa, mivel először szerintem mindenki arra gondol, hogy "Jade? Ez nem egy női név?", ami egyébként egy válaszlehetőség is lesz. Ő is kedves, bár pont akkor találkozunk vele, amikor épp mérges, mert hervadnak a virágok a kertben. Vele is két feladatunk lesz: Venni fehér ürömmagot(amit ki is fizet) és megkeresni a noteszét.

sweet-amoris-jade.png
nem is néz ki lánynak...


Klubbokról tehát ennyit.

Ne feledkezzünk meg drága igazgatónkról sem! Az igazgatónő legtöbbször kedves, kivéve, ha megszökik a kutyája! Szabadon beviheti az iskolába, de a 3. epizódban elszökik és nekünk kell megkeresni. Végül Castiel segít elkapni.


És persze mihez is kezdtünk volna drága kisegítőnk, ChiNoMimi nélkül, aki végig informált minket.

sweet-amoris-chinomimi.png
bár még mindig nem értem, mire az ördögszárny...


 

Ennyiből állt volna kis ismertető. Persze csak a magyarban megjelent eddigi szereplőket írtam le, de ha frissül, akkor én is frissítek.

 

Hozzászólásban jelezhetitek, ha vmi nem tetszik, vagy épp nagyon tetszik.

A magyar nyelvű játékért katt IDE
Elakadtál? Segítség kéne? Katt IDE

by: Miyumi-chan

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Újlak utca 36 fc.1 (Budapest)

(Dereka, 2015.07.23 14:55)

Mi van amikor azt adja ki hogy karbantartás? Meddig kell várni

jo mi?

(crys, 2014.02.07 15:50)

kedves kis csai

Balassagyrmat , Rákoczi út 119 3.ajtó 2.emelet

(Horváth Kornélia, 2013.10.19 21:08)

Sziasztok azén nevem Kornélia. Csillagjegyem a vízöntő. Én gyakran kedves de ritkán nagyon ritkán kényes vagyok. Mindig segítek ha baj van. Háát én még egy harmadikos diáklány vagyok. Szeretem a cicákat. De azt nem szeretem ha fel dühitenek. Meg még amikor én vagyok a suliban a hetes és rendetlekednek a társaim akkor szigorú szoktam lenni.Na mind egy. Szóval járok német szakköre zenére és hittanra. Sokszor szoktak fenyegetni és a nem felem egykorúak szájalni. Pl: Kis hülye. Ennyit magamról. Na most jön a kishúgom. Nagy tapsot neki! Amúgy ő két éves én meg már vagyok kilenc. Ha tiltakozik akkor harap. Ő is nagyon kedves. És a neve pedig: Kun Tifani. Ő harmincegy hónapos. Na még jövök én. Én ha tiltakozok nagyon szigorú vagyok

nem lesz tobb

(vanda, 2013.10.09 18:39)

Nem lesz tobb epizod igy uncsi!!

Szerkesztői komment-Miyuri

(Miyuri-chan, 2013.07.11 10:58)

Az 1. epizód segítsége kész!

 

 


Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 14165
30 nap: 155
24 óra: 5